Grattis Lillebror 20 år!!!

Hade en trevligt dag igår,god middag, tårta och sedan fest med singstar på kvällen. Kul att även en gammal syster får följa med och träffa kompisarna :) Idag kommer mormor och M på besök, ska koka palt :) Nu är kameran laddad igen efter ett sladdbyte så kanske kommer lite mer foton under dagen.

Lite bilder...

image59

Från sovrumsfönstret :)



image60

Sigge o tjejen

image61

Signy på sitt allra gosigaste humör...

image62

Kan ni se vem som är vem? En stackare är nyklippt :)

image63

Vi har lite lite att göra o leker med mammas nya kamera :)

image64

Tiger o Axel igen

image65

En säng mindre å många böcker färre... :) Men Robin ska nog ha tillbaks bord o högtalare när jag åker skulle jag tro...

Hemma

Så var jag uppe i Boden igen, blir ju tyvärr inte så ofta nuför tiden. Flygresan gick jättebra, Belinda var jätteduktig, sov nog mest hela tiden. Landade i ett snötäckt Luleå, mysigt! Julkänslan kom ganska fort, vill julpynta nu! Kommer lite bilder imorgon på allihop här hemma och nyförvärvet :)

Upp till snön

Är i full färd med att packa ner allt som jag så duktigt tog fram igår (tack sofia!). Men man får ju alltid den där känslan av att man glömt något...
Något annat som jag inte haft en tanke på är mina stackars fiskar som också vill ha mat trots att jag inte är hemma. Så ska ta en sväng förbi djuraffären innan jag åker och köpa lite helgmat till dem så de blir nöjda o glada.


Så var de hemkomna igen och jag fortfarande lika avundsjuk!

Mamma o Malin kom hem igår, hade shoppat en massa fina saker!!! Läst bloggen varje dag från deras resa och bara mer och mer önskat att jag var där och inte i ett regnigt Göteborg med bara en massa tentor o prov som underhållning! Deras berättelser igår gjorde ju inte att jag mindre hade velat vara där också :)
Fick jättefina presenter, och beställningar som var det dubbla pga att det var väldigt billigt! Ungefär halva priset om inte mer jämfört med här hemma... det är ju helt sjukt! Jag vill åka! NU! Dags att börja spara :)

kram till er!

80-tals gasque :)

Här kommer några foton ifrån fredag... visst e vi fina!!

          

Tenta, Ångest!!!!!

Tenta i Onsdags, praktiskt prov imorgon och nästa vecka, ev flera om det inte går så bra imorgon. Sen vanlig tenta igen x3 eller kanske 4 och sen är det äntligen lov! Ja de som sagt den här terminen är den värsta, ja de har nog haft rätt!!! Räknar ner veckorna nu innan den är slut! Rensar huvudet med att se film och serier, bara få tänka på något annat än skolan, behövs verkligen ibland! Ja ni ser ju bara hur mina meningar ser ut!!!

Tbc vaccin togs idag på morgonen också, så nu ska man gå och oroa sig för hur det kommer att se ut om några veckor, bäst är nog att inte tänka på det alls!

Imorgon på kvällen är det Sittning på Munh. Andreas kommer hit i helgen och ska följa med. Blir skoj!

Inhandlat två fiskar idag, en kompis till ålen och en flickvän till den röda fisken. De såg kära ut från första stund!! Han har nog känt sig ganska ensam sedan han blev lämnad för någon vecka sen...

Nej nu ska jag nog försöka sova lite så jag inte kan skylla att jag darrar på sömnbrist iallafall! Ha det så bra allihop och håll tummarna!


Snö och ingen mer Mona!!!

Vaknade i morse och såg jättefina vita flingor falla utanför :) mysigt!


   
Idag blev jag klar med Mona, såååå skönt! äntligen! Bara prov på fredag kvar då, tre försök innan man får göra om hela mona nästa år igen, så illa ska vi väl hoppas att det inte går...

tentaplugg nu resten av kvällen, snälla jul kom snart!!!

Step Up

Hanna har fått mig fast! Det är jätteroligt! Har bara varit på det två gånger än så länge men I love!!!!!!! Trots att det är kallt och regnar ute så att jag var aldeles genomblöt när jag kom fram! Ska ta en dusch nu och sen dricka lite te tror jag :)


På skolan...

Hihi. Nu har jag ju kommit på något roligt att göra när jag är på skolan också! Kan hålla er lite uppdaterade om hur det går ;) 
Det är faktiskt inte så farligt att vara här trots att det är helg. Är ganska många här och pluggar, ungerfär samma människor som var här igår, vilket gör att man hälsar glatt på varandra, nästan som vi känner varandra. Ett rätt lustigt fenomen! Det är lätt att dela in alla i fack, vilket också är ganska roligt och som jag påbörjade igår. Får se om jag gjort bra bedömningar. Måste ju nästan börja gå hit ofta bara för att undersöka :D

Ha en jättebra dag nu! kramar

En massa saker att göra...

Vaknade oroväckande tidigt utan väckarklocka idag. nästan så man skulle kunna tro jag blivit morgonpigg. Har inte riktigt bestämt mig vad jag ska hitta på idag, har endel alternativ. (Några betydligt mycket tråkigare än andra) Träna, Städa, Plugga, Gå på stan. Ja det är väl ungefär de sakerna jag sitter och tänker på, ni kanske kan ana vad som lockar mest :D Ja får helt enkelt se vad som händer. Kanske hinner med lite av allt om jag har tur (Tror nämligen att det jag helst vill är det som blir bort prioriterat först om mitt duktiga jag får bestämma, och hon dök tydligen upp lagom till den här helgen... *suck*)

Private Practice

Har börjat se en ny serie idag. Haft en mysig kväll med både M & S. Det får vi göra snart igen!!! Förutom att jag/vi hittat en ny jättebra serie har jag lärt mig att practice och practise inte betyder riktigt samma sak, men nästan :)


image48

skola på en lördag!?!??

Skolan på en lördag, ja det var längesen jag tagit mig iväg, borde verkligen idag. tenta först om två veckor men vet att jag kommer ha väldig mkt att göra i veckan... Usch va trist! Men en bra film ikväll kan jag kanske motivera mig själv med. Antagligen är det andra där också, som antagligen redan varit där i några timmar. Ser man på det så så är det ju faktiskt mindre hemskt att ta sig dit vid tolv än direkt på morgonen ;) Nu känns det genast bättre! Jag kan ju passa på att inviga min nya termosmugg också! Bara att sätta igång och packa ner allt o ta sig iväg!

Hoppas ni får en mer spännande och rolig lördag än jag!

kramar

Blodgivare...

Varit på blodcentralen idag med en klasskompis. Vi gick direkt efter skolan, lång dag idag. slutade fem! Så nu har jag nyss kommit hem igen. Var trevligt med sällskap, så trist sitta där själv annars... Men idag var min 10:e gång här i göteborg så då förärades jag en present :D En termosmugg blev det, perfekt! (blev också förvånad när de sa det var 10:e gången... )Kan ha den i skolan eftersom jag redan har en hemma...

Höll nästan på att glömma! Min Jacka och Nycklarna dök upp idag!!! med en massa ??? på paketet, pga fel efternamn... de hade glömt skriva dit hälften, posten försökt returnera men fanns ingen returadress så då delade de väl ut den iallafall. Så glad och lättad!!!

RSS 2.0