konstigt

Hur kommer det sig att ju mer tid man har desto mindre lyckas man få gjort? Jag har inte haft så mycket i skolan nu senaste dagarna, då hade jag planerat in en massa saker som jag hade tänkt hinna med att göra. Men så sitter jag här idag, har precis påbörjat det jag hade tänkt hinna med och inser att jag skulle ha börjat för nån dag sen för att hinna innan jag ska till skolan imorgon. Förstår inte hur det kan bli så varje gång! Jaja jag ska inte klaga för jag har haft en skön vecka, tyckt synd om M som fått stiga upp själv och tidigt på morgnarna. Men snart e det slut på vilan med skola som vanligt igen. Min teori är att många av våra lärare har barn som har höstlov den här veckan och därför har vi fått självstudier :) Men nu är det snart helg igen. Blir nog en lugn helg hemma. Ska iofs på tjejkväll hos en kompis men ska spela match på lördag så blir ganska så lugnt tänkte jag mig. Jag tror de andra tänkte gå ut sen men det skippar jag nog den här gången.

Har ju glömt skriva att min syster "morsansvardag" fyllde år igår och vi var där och åt middag. En kreolskgryta, var väldigt gott :) och sen en massa fika *mums* Tack syster :)

Helg i Högsäter

Så då har vi precis kommit hem efter en helg i Högsäter hos marcus föräldrar. Vi avslutade med att åka till Vänersborg och gå på konsert. Har haft en väldigt trevlig helg och musiken var kanonbra!

       

Några bilder från Örebrohelgen

På hotellrummet


Snart middag på Oleary´sTanken var att slottet skulle vara i bakgrunden... de ljusa prickarna alltså :)Söndagen var en jättefin höstdag. Åkte buss till badet på morgonen men fick en skön promenad till tåget sen.En lugn och skön dag med bla massor av tidningar att läsa, bubbelpool (i bakgrunden).Maten var också väldigt braSen har vi inga bilder på tävlingarna i vattenrutschbanorna, måste införskaffa en vattentät kamera :)

Droppen

Har varit ner på stan en sväng och lämnat blod. Fick reda på att jag varit duktig och varit där 14 gånger :)  Men det som var extra trevligt idag var att man fick två biljetter till IFK-djurgården matchen i november. Kul! Ska bara se om nån vill följa med :)

www.geblod.nu

Örebro

Då är vi snart på väg till tåget. Ska till Örebro i helgen :) Ska bli en lugn och skön helg med min älskling!

Ha en bra helg!

kram


Handbollsmatch


På Söndag är det dags för match hemma. Har nog inte ens varit i närheten av att se en match live sen jag slutade spela uppe i Boden. Det är ju inte säkert jag kommer spela något men ska bli skoj att bara vara med :) M kommer nog ha en väldigt nervös Linda hemma på söndag....

RSS 2.0