Världen i vården

Så börjar den nya kursen ikväll. Hoppas verkligen den e lika lugn som syster M sagt :) Skoj att läsa ngt annat iallafall! och skönt med halvdag idag så jag hunnit hem och slappa lite innan! Uppdatering om hur den verkar kommer!

Var en väldigt bra föreläsning :) dock bjöds det inte på något kaffe eller fika vilket var ett STORT minus! En inlämningsuppgift som ska vara inne om två veckor, nja gillar inte. Studiebesök nånstans med grund till examinationsseminarium i december, gillas mer.

En vecka in på terminen!

Så äntligen! Nu har jag avklarat mer än hälften av utbildningen! bara knappt 2½år kvar :) Alltid en omställning när skolan börjar igen efter sommaren, men det är roligt. Känner att vi närmar oss mer och mer det vi ska arbeta med sen. Praktiska övningar nästan varje dag, jätteskoj! (oftast iallafall, ska inte ljuga och säga att allt är jätteroligt!).

Resan

Hade en jättehärlig vecka på Karpathos i Grekland. Var där med K och R. Massor med badande och snorklande blev det. Stranden hela dagarna, på kvällen god mat och bara ta det lugnt! Var precis vad man behövde som uppladdning inför hösten! (Det var nära att vi fick med en hel djurfamilj hem! :) )

RSS 2.0