mitt hår

Här är ngra bilder på mitt hår... vet inte hur bra det syns men men. i det närmaste svart är det färgade :)


Bakar

Fick ett recept i veckan av L i klassen. Tänkte jag skulle prova att baka det nu när jag inte har ngt bröd och måste plugga :) en bra kombination!!! Första plåten i ugnen nu, hoppas de blir bra men... degen kändes väldigt kompakt när jag bakade ut den så mina förhoppningar e inte alltför höga. Men det luktar ju gott iallafall!!!!!

Brödet blev bra! En kopp varm choklad till så blev det riktigt höstmysigt!

Tentorna närmar sig...

Ja då är det bara att inse att tentorna som man (jag) skjutit framför sig sen vi började i höstas kommer allt närmare. Rättare sagt så e den första salstentan om lite drygt en vecka. Jag var väldigt duktig och kopierade tentor för någon vecka sen. Vilka jag tydligen lyckats bli av med i fredags på skolan, eftersom det var sista gången jag såg till dem. Jag hoppas verkligen att de dyker upp här hemma men med tanke på att jag har helt nystädat igår så känns det inte så troligt. Trist att behöva betala för och kopiera samma papper igen... onödigt!!!

Kattbesök

Igårkväll (Tor) så kom lilla Ina hit på besök. Husse och Matte har tagit en kort weekend i Madrid. Orättvist? Javisst! Men jag har ju turen att få låna lilla kissemissen så kan vara ganska nöjd iallafall! Mysigt att ha någon som går runt och spinner när man kliver upp, nosar i ansiktet på morgonen för att se om man vaknat ännu, kastar sig framför fötterna för att bli klappad och tigger lite vid matbordet :) sött!!!

Här kommer lite foton på sötnosen!


RSS 2.0