Hemsedal 2009

Jag har haft en jättebra skidresa. Roligt att få se lite snö den här vintern också även om det var betydligt mycket mindre än förra året när vi var där. Men backarna var fina. Vi hade regn första dan och ganska varmt men det gick bra att åka iallafall. Sen blev det kallare så igår hade vi -12 grader.Här är vi påväg till kvällsåkningen tisdag kväll. Men de stängde liften redan en timme efter att den öppnat för att det blåste för mycket. Trist men vi hann med två åk iallafall...Utsikt nere från liftarnaHanna, Dolores, Lina och JagLina, Ingrid, Lina, Jag och Hanna. Vi har varit in till hemsedal med bussen och skulle gå ut men det mesta var stängt så blev en kort sväng innan vi åkte tillbaka till skidbyn.Den första röda backen vi åkte. Var inte riktigt planerat för den vi skulle åka ner var blå men tyvärr stängd så vi hade inte så mycket val än att åka ner. Men det gick riktigt bra och var väldigt skoj!Lina pekar ut backen vi ska åka på kartan...Å här är vi påväg ner för den svarta backen... Syns lite dåligt att den faktiskt var ganska så brant. Men roligt var det att ha gjort det! Med tanke på att vi avancerat från grön förra året till svart nu var vi riktigt stolta :D Blev ett par åkt till i den sedan.
Dolores och JagIngrids första åk i en grön backe, hon var verkligen jätteduktig och gick från att knappt ta sig framåt och ner för barnbackar till att åka den gröna utan att ramla!Nu är vi påväg ut till bussen för att åka hem igen


Packat och bokat biljetter.

Så nu var det färdigpackat. Imorgon åker jag till Norge. Det ska bli väldigt roligt! Man får bara hoppas på att det är lika bra skidväder som det var förra året. Förstår inte hur vi lyckades undvika att frysa hela tiden, det kommer att bli ganska kallt står det på vädret... Men jag har packat ner en massa varma sköna kläder så det ska nog gå vägen iallafall. Eventuellt blir det kvällsåkning en av kvällarna. Vi gjorde inte det förra året men har pratat om att eventuellt köpa liftkort för en kväll.

Idag har jag o M bokat hembiljetterna för nästa helg också, vi lyckades hitta till riktigt bra pris så det känns extra bra! Ska bli väldigt skoj, hockey och eventuellt lite ridning också om jag har riktig tur :)

Hoppas ni får en bra vecka också!

Kram

Resa

På Söndag bär det av till Norge och Hemsedal. 4 dagar med skidåkning, bastu och förhoppningsvis inga brutna ben :) Ska åka med några tjejer från skolan, ska bli riktigt roligt! Sedan när jag kommer hem är det bara att packa om och bege sig till Karlstad för att se hockey och träffa några av M´s kompisar. En bra avslutning på lovet blir det, men kommer nog att vara helt slut lagom till skolstarten ;)

RSS 2.0