RESA!!!

Så var det bokat! på torsdag åker jag K o R bort en hel skön vecka! Kommer bli kanon!!! Å vad jag vill att det ska vara torsdag nu :) Men har ganska fullt schema fram tills vi åker så tiden kommer nog att gå rätt fort... Kramar från en mycket glad och längtande Linda!

Resa snart!!!

Inte så många dagar kvar tills vi (förhoppningsvis) tar oss iväg. Får se hur bevakningen av resor går nu när även K fått semester ;) Ska bli sååå skönt att komma bort från regniga Gbg ett tag! Ladda upp med *hoppas* sol innan skolan sätter fart igen. Får se var det blir, kriterierna är: Inte sunny beach och billigt!

Scrapbooking å mkt trevligt sällskap.

Hade besök igår av syster S o Mini. Scrappade o surrade en hel del. Var väldigt trevligt.
påväg hem till gbg

Saltholmen

Som jag skrev tidigare har jag äntligen tagit mig ut till saltholmen som alla pratar om! Cyklade ut med H som inte bor så långt därifrån och låg på klipporna hela dan. Massa sol och sommarens första dopp blev det!
255051-14255051-13255051-11


bråttom till jobbet

gaah! måste göra mig iordning nu. ska vara på jobbet om 55 minuter. Våran tidiga vinkväll blev lite senare än tänkt. sånt som händer och samtidigt när jag åker hem får jag ett sms att jag börjar en timme tidigare än vad jag fått höra innan. Så nu e det bara att sätta fart! men trevligt var det igår :) Kommer nog lite bilder å uppdateringar ikväll tror jag.

RSS 2.0