Kläder överallt!

Påbörjade ett projekt igårkväll. Tänkte mig att jag skulle sortera, slänga o bära upp kläder på vinden för att få ordning i min fina garderob... Men just nu känns det som att garderoben börjar bli full, jag har packat upp betydligt mycket mer kläder än vad som slängts och packats ner igen och jag har tre kartonger kvar. Men garderoben har blivit väldigt fin med lampa o spegel ( ja egentligen har det kommit in speglar i båda garderoberna...) Och ett sånt nät man kan hänga upp med fack i från Ikea.  Men som sagt så har jag lite väl mycket kläder men de ska nog få plats på något fiffigt sätt. Vet ju att jag kan hålla mig sysselsatt när jag kommer hem från skolan iallafall :)


Ha en bra dag!

Här kommer en bild efter att kartongerna är upp packade och kläderna vikta o lagda i garderoben :)


Sista lediga dagen...

Har haft en jätteskön vecka då jag varit ledig ti,on,to :) I tisdags lånade jag mamma o pappas bil och åkte till ullared och shoppade. Hämtade upp Angelica, Andreas flickvän, på vägen. En heldag med shopping :) Gjorde flera fynd och har fått några julklappar inhandlade. Roligt var det!! Sen igår var jag och träffade pappa på stan och åt lunch och fick tillbaks min mobiltelefon som jag hade glömt i bilen kvällen innan :) Smaskig lunch på Jensens. Tvättade lite på eftermiddagen innan jag skule på handbollen så stackars M fick ta den mesta tvätten själv, kände mig inte så snäll som åkte iväg til träningen... Ikväll är det träning igen. Ska bli kul för det gick rätt okej igår, hoppas att det håller i sig! Jag funderar på att ta en sväng till skolan och gå igenom lite rtg bilder eftersom jag har patienter imorgon. Eventuellt ska jag göra ett prov. Får se imorgon. Helgen har jag inga större planer för. Måste fixa det sista i lägenheten innan lillebror kommer i veckan :)

Nivå


Tenta i fredags och en skön lördagkväll!

Då var terminens första tenta avklarad. Det är alltid lite nervös så innan man kommit in i det igen efter sommaren. Eller det är nog alltid ganska nervöst inför en tenta... Tentan på förmiddagen, sen ett långt hål fram till kliniken på efermiddan. Sen så åkte jag hem, åt en god pizza med min älskling och sen iväg till Lina och utgång på Nivå. Hade en väldigt rolig kväll! Det var första gången Marias inneboende var med på en riktig "girlie night" med sminkning o allt.( kanske kommer lite bilder här sen)  Kul hade vi iallafall!!!
Idag har jag haft en lugn dag efter en låååång sovmorgon! Fika på stan med Hanna o Lina. Letade efter fortsättningen på böckerna jag precis läst. Hittade 2 st och en till som jag ville ha. Då de var på engelska så var det tyvärr ganska dyra och jag beslutade mig för att beställa de på nätet istället... men det är ju bokmässa till helgen. Kan jag ha sån tur att de finns där? Då kanske jag får de fortare men finns de inte så tar det ju ännu längre tid! Ja jag får helt enkelt klura lite på det, men det lutar nog åt att de blir beställda ikväll :)
Nu under kvällen har jag övat lite på singstar, som jag inte är så vidare bra på men det är roligt. Har suttit här på helspänn och förväntat mig elaka knackningar från den gnälliga grannen men hon har inte lämnat ett ljud ifrån sig än... bra det! Marcus är hos en kompis ikväll och jag funderar på ta en stor kopp te, en filt och se Sex and The City igen :) En skön lördag kväll!


Läkare Utan Gränser.

Min mamma har startat en insamling till läkare utan gränser. Sms:a gärna ett bidrag!


Höst och YogaIgårkväll gjorde jag ett avbrott i pluggandet och tog cykeln till Fysiken för att testa ett Yogapass. Det var ganska kyligt ute och mörkt, en mysig höstkväll! :)
Yogan var bättre än jag hade förväntat mig, var lugnt och avkopplande, så det blir nog en höst med både Handboll och Yoga...

Plugg....


RSS 2.0