Tidig morgon!

Sitter o äter frukost. Känns väldigt tidig att behöva gå hemifrån redan kl 6. skönt att det snart är semester! Men det är 18 grader ute redan, blir nog en lika varm o härlig dag idag :) Igår blev det ett dopp i Kåsjön efter jobbet. Det var väldigt skönt men var helt slut sen på kvällen när jag kom hem igen efter att ha cyklat. Idag blir det lite lugnare, lämnar cykeln hemma o tar bussen :)

Ha en bra dag!

Snart hemresa

Imorgon bär det av hemåt igen. Blir skönt att komma hem men har haft två bra veckor här uppe.
Söndag ska jag direkt från flyget på ettårs kalas. lilla anton har redan blivit ett! det innebär ju att adam redan fyllt två ( vilket jag ju iofs vet och varit o firat) o Mini fyller tre. helt galet vad stora de blir lilla "kusin ligan".

Det känns lite nervöst att komma till ett nytt jobb på måndag. Vet ju inte riktigt vad som väntar och förväntas men samtidigt så blir det skoj! Har försökt kolla hur man tar sig med cykel dit, ´vet att det går någon cykelväg genom sävedalen men hur den går och hur man kommer fram är mer oklart :) Det får bli en provcykling någon kväll tror jag. Buss på måndag...

Igår var jag och jobbade lite extra på akutjouren,, efteråt promenerad vi hem till Erika och hade en trevlig midsommarmiddag med grillat o film på kvällen. När jag gick till bussen sen på kvällen var det riktigt skönt ute (bortsett från de ettriga myggen!!) så sommaren är nog på väg här också!

Trevlig midsommar på Er o hoppas ni har en skön o bra helg!

Boden

Nu har jag varit här uppe i en vecka och ytterligare en återstår. Lite trubbel med mitt internet, det har en förmåga att försvinna på kvällarna så det är lite svårt att uppdatera här på bloggen. Men nu är jag sällskap åt siggebus och passar på att få låna en dator.

Jobbet går fint, har bara lite svårt att förstå att det endast är en termin kvar av skolan nu. Det är ju ett tag kvar tills man kan lika mycket och får upp hastigheten som de jag jobbar med nu. Men det är väldigt roligt och man lär sig mycket

Igår var det trav V75 här i Boden. Det var lite mulet och regnet hängde i luften men vi hade en väldigt trevlig eftermiddag p trav med picknick. Jag och mina mostrar lyckades pricka in sju rätt!

Ikväll så ska jag hälsa på mormor en sväng tänkte jag, hade funderingar på att åka dit under dagen med Sigge men det regnar för fullt och jag fick reda på att man inte får ha hundar på bussarna här så då var det ingen bra idé längre. Men vi har varit ute på en promenad vid vattnet, riktigt mysigt!

Saknar

RSS 2.0