Snart hemresa

Imorgon bär det av hemåt igen. Blir skönt att komma hem men har haft två bra veckor här uppe.
Söndag ska jag direkt från flyget på ettårs kalas. lilla anton har redan blivit ett! det innebär ju att adam redan fyllt två ( vilket jag ju iofs vet och varit o firat) o Mini fyller tre. helt galet vad stora de blir lilla "kusin ligan".

Det känns lite nervöst att komma till ett nytt jobb på måndag. Vet ju inte riktigt vad som väntar och förväntas men samtidigt så blir det skoj! Har försökt kolla hur man tar sig med cykel dit, ´vet att det går någon cykelväg genom sävedalen men hur den går och hur man kommer fram är mer oklart :) Det får bli en provcykling någon kväll tror jag. Buss på måndag...

Igår var jag och jobbade lite extra på akutjouren,, efteråt promenerad vi hem till Erika och hade en trevlig midsommarmiddag med grillat o film på kvällen. När jag gick till bussen sen på kvällen var det riktigt skönt ute (bortsett från de ettriga myggen!!) så sommaren är nog på väg här också!

Trevlig midsommar på Er o hoppas ni har en skön o bra helg!

Kommentarer
Postat av: ingegerd

Hej! Ser att du har varit i Boden o jobba och att du ska fortsätta nu i Gbg, blir det hela sommaren? Till hösten skulle du väl åter till Boden enl far din när jag pratade med honom. Du det blir nog skönt att komma ner o slippa de där små ettriga myggorna. Ha en skön sommar!

2009-06-20 @ 19:00:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0