Världen i Vården...

Godkänd!!! (haha) så nu är termin 6 klart och en extra kurs på 7,5 poäng kan man ju inte tacka nej till ;)

Julkul :)

Har precis kommit hem från syster M och julfirandet. Vi hade en jättemysig julafton och juldag med massor med aktiviteter. Spela gitarr sjunga singstar och spela pingis var bland annat det som hanns med efter julklappsutdelning på kvällen. Idag blev det ännu mer pingis o spel o julbord såklart! S o M har fixat o donat o bakat o lagat mat i massor, blev jättebra! Tack allihop!!!
(Bilder kommer senare...)


Resa

ska åka till Hemsedal i Januari med två tjejer från min klass. Ska bli sååå roligt! 6-10 e kommer vi vara borta. Bussresa dit och hem. Kanske inte lika skoj men blir nog helt okej. Hittade jättebra pris och boendet verkar perfekt. 50 meter till liftarna :) Har fått alla tentaresultaten nu, jätteskönt att veta att jag verkligen får jullov, vi kommer bara att ha ett grupparbete som ska vara klart i mitten av januari att fixa med och det går nog rätt fort. En tenta kvar på onsdag och sen är det lov!!!!! Iofs så börjar jag jobba nu imorgon efter skolan och gör så fram till 23:e så så mkt vila innan dess blir det tyvärr inte... Men sen!

Finbesök och Bedövning i massor!

image66

image67

Har Signy på besök. :)

De senaste två dagarna i skolan har jag ägnat åt att bli stucken och sticka mina kamrater. Idag vid lunchtid kunde jag inte känna min underkäke alls pga att jag hade fått den bedövad, igår var det överkäken. Eftermiddagen ägnade vi åt att titta på varandra och se om det fanns några hål. Men tyvärr så kunde vi inte hitta något. Lite svårt att veta hur det ser ut när man bara sett det på bild... Men det är roligt. Veckan går så fort när man gör roliga saker istället för att sitta uppe på endo lab och fila i gamla tappade tänder... inte lika roligt.

Snart JUL!!!

RSS 2.0