inga fler sniglar

Har fixat en fisk idag som ska äta sniglar, hade tänkt investera i snigeldödarmedel men det blev billigare att köpa fisk som äter upp dem istället. Såg ett tomt skal nu ikväll så det verkar vara ganska effektivt! Tog tillfället i akt och städade igenom akvariet, rensade ut lite växter. De växer ju så fort! Och putsade upp lite blad, inte det lättaste precis.

Imorgon ska jag klippa färga håret. Eller ngn färg vet jag inte om det blir, kanske bara fixar utväxten som jag håller på att bli helt galen på! Längtar! Ska dit 9 imorgon. :) Sen blir det jobb resten av dan och träffa lillebror på kvällen.

Morgonpromenad :)

Väckte och drog med lillebror på en morgonpromenad vid vattnet. Trevligt å skönt. Tänkte passa på innan regnet hinner komma. Står på aftonbladet att 12.00 börjar det regna... bara 50 minuter kvar! Trevligt med lite oväntat besök! Har inte riktigt kommit fram till vad vi ska fördriva resten av dagen med att göra men det löser sig nog!

Har förresten sett en massa fina saker som kommer till hösten :D

Laredoute´s höst/vinter katalog damp ner i brevlådan igår ^^ Ska städa golven här ikväll och sen krypa upp i soffan jag och en kopp te och katalogen. Har kollat modevisningen på nätet, en fin stickad kofta/tunika har jag hittat. kan ju hoppas ett litet tag till att den inte är så dyr!!! Å sen har Engla köpt en fin fransväska som jag skulle vilja ha... Vet dock inte var hon beställt den ifrån och ska man inte beställa från sverige blir det ju svindyrt! jaja. det får nog vänta iallafall. Men har stillat mitt shoppingbehov med att gå runt och titta på födelsedagspresenter till mina små prinsessor som fyller år i Aug. Den minsta e väl lättare än den äldre. Vad gillar man i den åldern? Ja jag har lite förslag iallafall så blir nog bra tillslut!

Halva sommarlovet gått nu, hur många soliga dagar???

Japp då var man halvägs till skolstart igen. Ska bli ganska skoj så inget jag går och funderar över speciellt mycket. Däremot att solen knappt behagar titta fram oroar mig desto mer! Även om jag inte har hur mycket tid som helst att ligga ute i solen och lata mig hade det inte skadat om jag åtminstonde på min timmes lunch kunde få lite färg i ansiktet iallafall... Bara hoppas att det blir bättre! Men ser tyvärr inte ut så, aftonbladet idag säger det ska komma mer regn till veckan som kommer och att man ska njuta av vädret nu. Det blåser ju massor ute!!!

Sy...

Ska ta fram symaskinen nu tänkte jag, har varit påväg i flera dagar men det har inte riktigt blivit av. Vet inte vad jag ska sy, men något kan jag nog hitta på. en liten påse till min handväska för små prylar som hårband, spännen, å smink skulle inte vara helt fel. Får se om jag har några bra tyger att använda bara, mammas fina stolstyg hemma hade ju inte varit helt fel ;)


Träffat J på stan

J kom hem till mig vid lunch, sen tog vi en sväng på stan. Skoj att träffa henne igen. Hon har varit på bilsemester i Europa fram tills för ngra dagar sen. Skönt att solen tittat fram också!  Hoppas det är lika fint imorgon, men att det kanske blåser lite mindre ;) Ja vi gick runt och letade en present till hennes kompis och en klänning till ett bröllop. Presenten blev fixad, en balkonglåda med murgröna i. Ja det blev fint, å så en flaska vin.

Massa jobb och regn!

Har jag börjat jobba igen. Trivs väldigt bra men det skulle ju ha varit skönt att vara ledig ;) Sen e det ju inte så uppmuntrande med timlön som kommer en månad sent... alltså rätt långt efter att man egentligen behöver pengarna! Men ska väl inte klaga, de kommer ju iallafall!  Saknar Boden endel, var trevligt att vara hemma men Göteborg e ju också bra! Tråkigt bara att de flesta inte är här. Men som tur är har jag några kompisar som e kvar över sommaren också! Så har jag ju sköldis med, han blir väldigt glad när jag kommer, om det är för maten eller mitt sällskap kan ni ju lista ut själva! :D

RSS 2.0