Sommarjobb...

Ja då har man  varit två dagar på jobbet... Skoj har det varit, lite som skolan men slippa alla tråkiga bitar eller de jobbiga iallafall. Men det tar ju ett tag innan man kommer in i allt... förkortningar på saker som ligger i en konstig låda någon stans där den inte borde vara... letar utan att riktigt veta efter vad men det har gått hittils iallafall :) Skönt att se att allt inte behöver vara lika perfekt som på skolan, det ska vara funktionellt :D

Kommentarer
Postat av: S

Saknar dig fortfarande :) Vad bra att du har det bra på jobbet. jag har shoppat idag, det bästa var att inte jag betalade ;)
Imorgon åker vi på utflykt. Hoppas det fina vädret håller i sig...
Massor med kramar från mig och näspussar från Mini

2007-06-06 @ 00:51:33
Postat av: K

Åh vad avundsjuk jag blir! Mitt jobb är inte riktigt lika spännande... Dog nästan av uttråkning när jag jobbade igår. Sommaren kommer nog bli lång :( Har inte orkat skicka breven om vår kurs än förresten... Ska försöka göra en ansträngning i morgon. Ha en fortsatt trevlig nationaldag! =)

2007-06-06 @ 18:52:18
Postat av: S och Mini

Vi saknar uppdatering i bloggen... :)
Ja, ja du har väl annat frö dig gissar vi. Jag (S) ska städa hos dig imorrn. Slipper M ett tag dåså att jag kan få göra det utan att behöva..."aj aj, inte röra, nej nej"
Men hon e ganska go ändå :)

2007-06-09 @ 23:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0