Sommarlov!!!!!

Så då e det äntligen sommar!!! Syns tyvärr inte på vädret, men igår var det ju varmt iallafall så man får väl nöja sig med det :) Åker "hem" ikväll, flyget går vid nio och jag har inte börjat göra något av allt som jag ska hinna med. Det blir nog en stressig och hektisk dag. Närmast på agendan står att välja ut vad som ska få följa med och vad som ska stanna kvar... Inte det lättaste! Sen lite shopping och städa hos fiskarna sen e jag nog nästan klar skulle jag tro. Hoppas ni får en kanon sommar! E ju bara borta en månad sen får ni dras med mig igen, haha, så lätt kommer ni inte undan! Skumt att åka bort så länge!!!

påväg till skolan, plugg o tentaresultat

Som sagt, påväg till skolan för att försöka få lite gjort... Tenta på onsdag. Förhoppningsvis den sista innan sommaren! FÅr resultatet på bettfys tentan idag, lite nervöst men bara att hoppas på det bästa!

Tentan e avklarad!!! (alla var godkända så det var skönt!) Nu e bara plugget som återstår då...

Munhålan Sommarfest!

Så har man varit på sista munhålanfesten innan sommaren och renoveringen (igen... har för mig att den första sista innan festen var i november :) ) Förfest hos L-blond var riktigt skoj! R kom dit sen också så det var trevligt, fler än jag som tyckte det ;) Var ganska mycket folk från klassen och gamla klassen där, inte så ofta alla tar sig dit! Får se om det kommer skina nu efter renoveringen och vara lite mer likt Villan, men frågan e ju om vi egentligen vill det, men en extra balk som håller dansgolvet skulle inte skada!

Heldag med mini o S

Påväg ner på stan, ska träffa Mini och S. Tänkt bli en halv heldag ihop, skoj! Springa runt lite på stan, fixa en klippning och lite småsaker, hoppas bara att det inte börjar regna så man hamnar i N-stan på slutet iallafall, händer alltför ofta även om det kan va ok ibland!

Snart sommarlov!

Sista föreläsningen innan sommarlovet hade vi i eftermiddag! Sååå skönt!!! Bara tentan kvar och sen bär det av upp till Boden. ska nog läsa en extra kurs i höst, Världen i vården, har hört det ska vara en ganska soft kurs så det e ju kanon! Eller hur K :D Syster Yster hade läst den, en muntlig redovisning av ett arbete vi kan göra tillsammans, låter ju rätt bra eller?

klassfest grillning

hade första klassfesten jag varit på ikväll. Mysigt, de flesta kom så det var skoj! Som vanligt försvann folk väldigt tidigt, men det var trevligt iallafall! Såg lite tv hos L i klassen och sen hemåt, efter den tråkiga upplysningen om att föreläsningen var torsdag och inte fredag som jag så glatt trott hela veckan! kram

RSS 2.0