Snart midsommar och ingen bebis ännu... :)

Hej på er! Blev lite längre innan det här inlägget än tänkt. Nu är det snart långledigt, ska bli jätteskönt! Man får bara hoppas på att vädret håller i sig och solen fortsätter att skina! Sofia har fortfarande inte fått ngn liten bebis, vi går ju här uppe och väntar! 
På  måndag flyttar jag hem till min moster i nästan två veckor och sedan bär det av upp till Kiruna. Sista helgen i Juni så är det Boden Alive. Fredagen ska jag ut med med en tjej på jobbet. Onsdagen ev med alla på jobbet och ngn av dagarna ska jag träffa Andreas och Angelica som kommer upp också. Skoj att det händer lite här mot slutet!! Saknar Er där hemma!!! 30 dagar till semester!!

Nu ikväll blir det fotboll :)

HEJA SVERIGE!!!!!


Hoppas att ni har det bra allihopa!

Kramar

Fotbolls tips och kyligt ute!

Frankrike.... inga kommentarer, men det gick inte så bra för mitt tips som jag la för någon vecka sen. trist!

7 grader ute i morse när jag åkte till jobbet, är det juni??? kollade vädret här på internet, står att det ska bli -2 grader inatt med snöblandat regn. jag hoppas verkligen att de har fel!

Men trots att det verkar lite trist och kallt här så har jag det egentligen ganska bra, det är en massa fotboll på tv hela kvällarna, jag har en bra bok som jag läser (Isprinsessan) och jag har trevligt sällskap av pappa och Robin :) sen är det ett stort plus att jobbet är så roligt också! Men lite hemlängtan finns ju där:)

Grattis På 30-årsdagen Marcus!!!!!


Kattungar på besök

Vi hade ju turen att få låna kattungarna i några dagar när mamma bodde hemma hos Malin. Här kommer några av fotona :)


Signy på enda stället hon fick vara ifred från de små vildarna.


Liseberg - BWO

Var på Liseberg och lyssnade på BWO fredagen innan jag åkte upp till Boden.Jag vid entrén till LisebergFredriksson och JennieJag och MarcusDavid och JennyMarcus David och JennyJag, Fredriksson, Robert och Marcus ska åka Balder :)

Rhapsody in Rock!

Hade en jättebra kväll tillsammans med pappa igår! Vi hamnade på 7e raden precis mitt för scenen. Kanonbra platser! Vi och en massa VIP gäster :)
Robert Wells, Charlotte Perelli, Jill Johnson, Paul Carrack, Pablo Cepeda, Lagaylia, Sofia Källgren, Mikael Tornving och Peter Johansson var några av de som var med.

Här kommer ganska många bilder...
Bodenkören


The vocalettes


Sofia o Peter


Robert


Robert o Micke


Robert o Micke


Lagaylia, Sofia och the vocalettes


Lagaylia


Peter


Peter


Paul Carrack


Robert och Jill


Jill


Pablo Cepeda


The Rockettes


Robert o Micke


Micke


Peter, Sofia och Lagaylia


Peter och Lagaylia


Charlotte


Pablo Cepeda


Sofia


Peter


Charlotte


Charlotte
Lagaliya


Robert, Charlotte, Lagaylia och Sofia


Peter o Pablo, Charlotte, Lagaliya

Robert, Micke, Pablo och Lagaylia

Robert, Micke, Pablo, Charlotte


Jag o Pappa

Första arbetsveckan slut

Så var den första veckan slut. Har varit en jätterolig vecka. Men samtidigt väldigt skönt med någa dagars vila, inte behöva tänka så mycket ;) Imorgon så blir det Rapsody in rock med pappa. Ska bli väldigt skoj!!! Invigning av Bodens nya arena. Ha en bra kväll! kram

BODEN

Så var jag här uppe igen. 2 dagar ledigt från skolan för att kunna börja jobba tidigare. Ja det ska bli skönt med lite ledigt i slutet av sommaren. Men lika bra att bli av med jobb biten på en gång, tyvärr behöver man ju pengar på sommaren också!

Känns lite konstigt att det är sista dagarna i huset, lite trist. Men samtidigt att tänka på att ha Mamma o Pappa på 5 mils avstånd istället för dryga 130 väger ju upp en hel del!!! :D Tänk va lätt det kommer att bli att åka och hälsa på!

Jobbet går bara bra. Det är verkligen jätteroligt men jag har varit väldigt trött på kvällarna när jag kommit hem. Hoppas att det kommer bli lite lättare allt eftersom :) Man kanske ngn av de sista veckorna kommer in i tempot. Ja det är väldigt stor skillnad mot skolan!

En massa kramar till Er!!

RSS 2.0